MŰVÉSZEK

 

HAJNÓCZY SOMA


A mindössze 25 éves tehetség, mindenidők egyik legfiatalabbjaként nyerte el 2009-ben a bűvészek világbajnoki címét. A modern bűvészet jeles képviselőjének műsorait a humor és dinamizmus mellett az elegánsan lezser megjelenés, valamint a zene kiváló használata jellemzi.


LasVegas, Párizs, London, Peking, Bécs, Madrid, Berlin és Nagoya fényűző színpadai után az egyetlen magyar világbajnok az Illúzió és Humor Színház műsorán.

HOLCZ GÁBOR


A magyar illúzióvilág neves előadóművésze, az elegáns és kifinomult szórakoztatás mintaképe. Az embert magával ragadó sármos személyisége, és előadásaiban kulcsszerepet játszó stílusos humora, olyan élményt nyújt a nézők számára, amely hosszú ideig emlékezetes lesz.


A számos nemzeközi díjjas előadóművész, hazai és nemzetközi színházi előadásokat és gálaműsorokat követően az Illúzió és Humor Színház műsorán.

KELLE BOTOND


A magyar bűvészélet kulcsfigurája, a magyar bűvész hírportál (Bűvész blog) szerkesztője. Mutatványai a bűvészet klasszikus formáinak a továbbgondolására épülnek. Egyedi stílusával elegáns produkciókat mutat be játékos könnyedséggel.


© 2009-2010 - Design by: Exclamation Group + Botond Kelle